LVI-vesiniitty Luotettava putkimies Espoo

yritys

Luotettava putkiliike Espoossa

LVI- Vesiniitty tarjoaa asiakkailleen luotettavaa LVI-palvelua Espoossa ja pääkaupunkiseudulla. Toimimme aina sovitun mukaisesti ja vankalla ammattitaidolla. Hyvä asiakaspalvelu on meille kunnia-asia.

LVI-Vesiniityn putkimiehet tekee kaikki putkityöt ammattitaitoisesti ja osaavasti kerralla kuntoon. Teemme työmme sovitun mukaisesti ja asiakkaan toiveita noudattaen. Putkimiehemme palvelevat omakotiasujia, taloyhtiöitä, rakennus- ja remonttiliikkeitä sekä kiinteistöhuollon tarpeita Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Palvelemme sekä kotitalouksia että yrityksiä kaikissa LVI-töissä, tarvittaessa myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Putkimiespalvelut yhdestä paikasta ja kerralla kuntoon.

Palveluihimme kuuluu putkiasennuspalvelut hanan vaihdosta laajempiin LVI-järjestelmien asennuksiin. Olemme erikoistuneet pientalojen ja asunto-osakeyhtiöiden sekä pienyritysten palvelemiseen . Suoritamme putkiremontit, kylpyhuone- ja huoneistoremonttien putkityöt ja pienemmätkin LVI-korjaukset. Asennamme ja huollamme esimerkiksi hanat, WC-istuimet ja vesivaraajat ammattitaidolla. Teemme työmme aina laadukkaasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Meille työnjälki ja laadukkuus ovat ensisijalla ja emme tyydy vähempään. Putkityöt ja LVI-asennukset voivat olla pienempiä tai suurempia projekteja, me kuulemme mielellämme molemmista tarpeistanne! Soita, keskustelemme mielellämme projektistasi lisää.
Asiakaspalvelu ja asiakkaan tarpeet ohjaavat toimintaamme, sillä tyytyväiset asiakkaat ovat paras käyntikorttimme.

Tarjoamme luotettavaa LVI-palvelua Espoossa ja pääkaupukiseudun alueella. Tutustu tarkemmin tekemiimme putkitöihin!